AKTUELLT

Fri att leva - min bok om, Vägen ur skammen

1:a upplagan gavs ut maj 2014.

 

Fri att leva är en bok som bygger på min personliga resa och väg ut i livet och jag hoppas den kan inspirera andra att till hitta sin väg.

 

Min bok handlar om frihet. När vi vågar plocka fram alla gamla spöken och monster ur garderoben inser vi att de inte är så hemska som vi gått och trott i alla år. Det är då vi med kraft inser hur enkelt allt blir och hur all oro blåser bort och ersätts med kristallklar självklarhet. Vi är med ens fria att leva.

 

"Så länge jag kan minnas har jag kunnat se mig själv inifrån. Jag har varit medveten om att det finns något i mig som är mitt ”sanna jag”. En kärna som inte berörs av det yttre. Jag har anat min inre värld, min inre visdom. Jag har en ”hemlig vän” som iakttar vad som sker. Ett medvetande som är bortom allt och oberört av yttre händelseförlopp.

 

Länge kunde jag bara ana dess storhet och såg den som genom ett knappnålsstort titthål. Allteftersom jag jobbat med mig själv så har titthålet vuxit. Varje insikt jag fått har gjort att jag hittat mer av mig själv, mitt sanna jag. Steg för steg blir jag alltmer hel.

 

Det är det som är min bild av terapi."

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved