Om Malin

Bakgrund

För cirka 15 år sedan gjorde jag en omstart. Jag upptäckte att jag tyckte livet var jobbigt och det kändes som att något saknades. Jag bestämde mig för att sluta springa i blindo och i stället stanna upp och försöka möta det som pockade på min uppmärksamhet. Jag bestämde mig för att ta reda på vad jag saknade.

 

Jag inledde en intensiv, spännande och omtumlande resa som innebar både inre och yttre utmaningar och förändringar. Med hjälp av känsloclearing lyckades jag komma till roten av min inre smärta och hitta ut i livet. Från att ha jobbat med ekonomi och administration i många år så började jag också på en ny bana och utbildade mig till terapeut inom Psykosyntes och känsloclearing.

 

Nu jobbar jag både som terapeut och som konsult. Jag har en fot i vardera värld och jag har hittat min balans. Jag arbetar med att stödja människor i deras väg att hitta sina drömmar och nå sina inre mål. Jag inspireras av att se hur fler och fler bestämmer sig för att ta steget mot att hitta en friare och mer tillfredställande tillvaro.

 

Som projektkoordinator har jag fokus på detaljerna, målet och helheten. Jag har upptäckt att det är lika viktigt i livet som på arbetet. Livet har en början, ett slut och förhoppningsvis mycket spännande däremellan. Det är viktigt att fylla tillvaron med inspirerande innehåll men det gäller att inte förlora sig i detaljer och missa livet - helheten - genom att fokusera på allt som har varit eller allt som måste göras. Vi får inte glömma att leva här och nu.

Min filosofi

 

"Alla människor är unika och har en alldeles egen uppsättning kvalitéer, drömmar och utmaningar.

 

Det är viktigt för mig att följa den enskilda individens unika väg till sin personliga utveckling och sitt individuella mål. Min uppgift är att hjälpa till att plocka fram det som redan finns, snarare än att skapa något nytt."

Utbildning & erfarenhet

 

- Psykosyntesterapeut, Psykosynteshuset

- Qigonglärare, grundutbildning i Zhineng Qigong

 

- Arbetat med meditation och känsloclearing sedan

2007.

 

Copyright © All Rights Reserved